середа, 25 вересня 2013 21:01

У Бурштині четверо у масках просто на уроці закидали школярів і вчительку яйцями

У Бурштині четверо у масках просто на уроці закидали школярів і вчительку яйцями
Фото: vk.com

У школі на Прикарпатті дітей закидали яйцями. Перепало і їхній вчительці. Обстріл стався прямо посеред уроку. До класу раптово забігли люди у масках і стали жбурлятися яйцями. Коли арсенал скінчився - швидко вибігли. Вчителька звернулася до міліції, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Про витівку чотирьох підлітків нині говорить увесь Бурштин. Хлопці одягли маски Гая Фокса, зайшли у клас посеред уроку і закидали курячими яйцями і дітей, і вчителя.
Нині про інцидент у школі говорити не хочуть. Знімати у класі та спілкуватися із учнями не дозволяють педагоги. Бояться, що яєчні бомбардування посеред уроків стануть традиційними.

Вчителі не говорять і про бешкетників, які ледь не зірвали навчальний процес, адже під масками ховалися їхні колишні учні, які цього року закінчили 9-й клас.

Колишні випускники - нинішні студенти Торговельно-економічного коледжу. Тутешні викладачі шоковані витівкою своїх першокурсників. З батьками, учнями провели профілактичні бесіди. Пояснити свій вчинок бешкетники так і не змогли.

"Вони не можуть пояснити. Це просто виникло спонтанно, це не було сплановано", - розповіла Алла Лемчак, начальник кримінальної міліції у справах неповнолітніх.

Проти хуліганів розпочато кримінальне провадження. Їм загрожує штраф або до двох років обмеження волі. Поки усі четверо старанно відвідують пари у коледжі. Тим часом, у школі посилено чергують вахтери, до навчального закладу не пускають нікого зі сторонніх.

 

Зараз ви читаєте новину «У Бурштині четверо у масках просто на уроці закидали школярів і вчительку яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі