четвер, 03 березня 2022 16:46

У Бучі - вуличні бої, звідти женуть кадирівців

У Бучі - вуличні бої, звідти женуть кадирівців
Розбита техніка російських військових у Бучі під Києвом. Фото: Слідство.інфо

На підступах до Бучі під Києвом та у самому місті продовжуються бої. Про це в об'єднаному ефірі українських телеканалів повідомив міський голова Анатолій Федорук.

"Буча – українське місто. Тривають бої на підступах. Ворог на деяких напрямках прорвався, тривають вуличні бої. Збройні Сили чинять гідний опір. Виштовхують фактично ворога за межі міста, у відкрите поле, щоб його там знищити. Бої тривають між Бучею і Ворзелем. І зі сторони Гостомеля. Але ЗСУ, ТРО працюють, взаємодіють".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряна атака окупантів на Чернігівщині: є загиблі і поранені

За його словами, бої не вщухають вже 4 години поспіль.

"Зайшли кадирівці. Збройні Сили витісняють їх в бік Ворзеля і за Бучу", – наголосив він.

Інформація про масову евакуацію з Бучі - не відповідає дійсності, запевнив Анатолій Федорук.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах. Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. 1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Окупанти активно штурмують околиці Києва, проте українські війська відбили усі атаки. Значних руйнувань зазнали Ірпінь, Буча, Боярка й Васильків

Зараз ви читаєте новину «У Бучі - вуличні бої, звідти женуть кадирівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі