четвер, 06 квітня 2023 11:17

У Берлусконі діагностували важку хворобу

У Берлусконі діагностували важку хворобу
За даними ЗМІ, у колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі діагностували лейкемію. Фото: gettyimages.com

У колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі діагностували захворювання клітин крові ‒ лейкемію.

Перед цим він потрапив до реанімації, повідомляє видання Corriere della Sera.

До лікарні Святого Рафаеля у Мілані 86-річний політик потрапив ще десять днів тому. Він мав пройти обстеження, але виписку відклали на чотири дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добре, що до вас не заїхав російський танк – Зеленський відповів Берлусконі

А 2 квітня Берлусконі знову повернувся до лікарні. Після цього з'явилась інформація, що він у реанімації. Спочатку говорили про проблеми з диханням, пов'язані з рецидивом пневмонії.

"Cільвіо Берлусконі страждає серйозним захворюванням крові: лейкемією. Болі, які мучать його, і пневмонія останніх кількох днів насправді є ускладненнями, які можуть завдати шкоди і так ослабленому організму", ‒ йдеться у повідомленні.

В останні роки Берлусконі неодноразово страждав від хвороб й доволі часто проходив лікування й обстеження.

Напередодні ЗМІ повідомили, що колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі перебуває в реанімації. Він потрапив до кардіологічного відділення лікарні Сан-Раффаеле у Мілані.

Лідер партії "Вперед, Італія" (Forza Italia) у 2016 році переніс операцію на серці, а також хворів на рак простати. Він також неодноразово потрапляв до лікарні у зв'язку із зараженням COVID-19.

Зараз ви читаєте новину «У Берлусконі діагностували важку хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі