субота, 03 серпня 2013 10:32

В Алушті вантажівка з пивом вилетіла в кювет: водій загинув, 13-річна донька у лікарні

Сьогодні, 3 серпня, на трасі Харків-Сімферополь-Ялта в ДТП потрапив вантажний автомобіль "Renault Magnum" з причепом, який перевозив пиво. Повідомлення про аварію надійшло в службу порятунку м.Алушта о 03.35.

По прибуттю на місце було встановлено, що за межами дорожнього полотна в кюветі знаходиться вантажний автомобіль з причепом, повідомляє УНН.

Вантажівка прямувала до південного берега Криму. За попередньою версією на спуску до м.Алушта водій не впорався з керуванням, скоїв зіткнення з опорою тролейбусної контактної мережі та збив огорожу автодороги.

Автор: Фото: УНН
 

Удар був такої сили, що водій (чоловік 1971 р.н. житель м. Запоріжжя) помер від отриманих травм на місці, при цьому він був заблокований в спотвореній кабіні. Його дочка (дівчинка 2000 р.н.) при ударі вилетіла з автомобіля. Вона отримала серйозні травми та була госпіталізована до Алуштинської міської лікарні з попереднім діагнозом: забій грудної клітини, тупа травма живота, забій хребта, численні переломи.

Автор: Фото: УНН
 

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту провели деблокацію загиблого водія з автомобілю. Рух на даній ділянці траси не припинявся. Проводиться розслідування обставин події.

Зараз ви читаєте новину «В Алушті вантажівка з пивом вилетіла в кювет: водій загинув, 13-річна донька у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі