вівторок, 26 січня 2021 11:56

Встиг "побрататися": солдат ЗСУ влаштував відеочат з ДНР

Солдат ЗСУ в мережі TikTok влаштував відеочат з ДНР. За час спілкування він встиг злити секретну інформацію і "побрататися" з російським народом.

Цей факт помітив ветеран війни Олександр Гром, який спіймав хлопця "на гарячому". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у кафе: відвідувачку розлютив прапор

Автор: facebook.com/grom.alex.grom
  За час спілкування він встиг злити секретну інформацію і "побрататися" з російським народом
За час спілкування він встиг злити секретну інформацію і "побрататися" з російським народом

"Прямо зараз в прямому ефірі солдат строкової служби зливає інформацію противнику. На ранок переглянути вже буде неможливо", - написав Олександр Гром.

На скрінах видно, що до чату приєдналися ДНР. Під час спілкування солдат був не проти поділитися таємною інформацією та обмінятися пропагандистськими меседжами.

У коментарях Олександр написав, що інцидент стався на території військової частини Повітряних сил ЗСУ у Куп'янську Харківської області. Сам же солдат - уродженець Славгорода Дніпропетровської області.

"Хлопчик розповідає про "братський народ" і "війну олігархів". Розбирайтеся тепер. А ось супротивник в курсі, коли станцію включають у Куп'янську. Ось, де цінність інформації", - обурився український військовий.

Українська блогерка з Києва, відома у ТікТок під ніком di.rubens, назвала Росію улюбленою країною. Відео було відзняте на Майдані Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Встиг "побрататися": солдат ЗСУ влаштував відеочат з ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі