понеділок, 04 липня 2016 09:07

Буревій зірвав дахи двох шкіл на Львівщині

Буревій зірвав дахи двох шкіл на Львівщині

Учора під час грози із сильними поривами вітру в Жовківському районі на Львівщині зірвало дахи двох шкіл.

У селі Воля Висоцька знесло близько 40 листів шиферу, а в школі села Кулява - 60. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту ЛОДА. Роботи з ліквідації наслідків буревію розпочнуть 4 липня.

Внаслідок буревію без електропостачання залишився 31 населений пункт області. Відновлювальні роботи почали ще 3 липня. Проте станом на 6:00 4 липня без електропостачання залишається 8 населених пунктів.

Нагадаємо, Укргідрометцентр попередив, що найближчими днями буревії та зливи пройдуть всією територією України. Короткочасні дощі, грози, в окремих районах шквали 15-20 м/с; у східних областях, Криму та Приазов'ї, вдень і в західних областях без істотних опадів. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 14-19 °С, на узбережжі морів до 23 °С, в західних областях 10-15 °С; вдень у західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях 21-26 °С, на решті території 27-32 °С.

У Києві вночі короткочасний дощ, гроза. Вдень місцями невеликий дощ; температура вночі 17-19 °С, вдень 22-24 °С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поховали Яну Касьян, яку жорстоко вбив голівудський сценарист

Зараз ви читаєте новину «Буревій зірвав дахи двох шкіл на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі