понеділок, 04 липня 2016 08:32

Поховали Яну Касьян, яку жорстоко вбив голівудський сценарист

Поховали Яну Касьян,  яку жорстоко вбив  голівудський сценарист

На Північному кладовищі Києва поховали 30-річну киянку Яну Касьян, яку жорстоко вбив цивільний чоловік Блек Лейбл в Лос-Анджелесі. Мама, сестра та найближчі друзі Яни попрощалося з нею в Штатах. У столицю на похорон приїхали її друзі дитинства, тітка і племінниця з Єрусалиму. Друзі досі не можуть прийти в себе. Вважають, що смертна кара - це занадто мале покарання для вбивці.

"Йому смертну кару - занадто просто і легко. Це як собаку - взяв і приспав. Йому треба довічний термін", - вважає подруга загиблої.

Зараз друзі хвилюються за долю дочки Яни Касьян. Впевнені, що дитину необхідно повернути в Україну - їй тут буде краще з рідними, адже вона залишилася фактично без обох батьків.

"Сталося неймовірне - вона отримала просто ніж у спину від людини, якій вона довіряла, вона була дуже щаслива. Дуже була щасливою мамою. Ніколи ця рана, яку ми отримали, не загоїться", - каже Наталя Борохова, тітка Яни.

Сестра Євгенія і мати загиблої зараз залишаються в Лос-Анджелесі - вони мають намір судитися за опіку над дитиною Яни — півторамісячною Діаною-Дариною. Проте, друзі хвилюються, що процес буде важким, адже батько Блейка - мільйонер і зможе підключити до справи кращих адвокатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кандидата у депутати Ківу вчинили замах

Як повідомлялося раніше, 26 травня Яну Касьян жорстоко вбив її цивільний чоловік Блейк Лейбл - сценарист і автор кримінальних коміксів. Понівечене і вже знекровлене тіло дівчини знайшли у маєтку пари в Лос-Анджелесі на третій день після тортур. Разом вони були два роки, а за місяць до трагедії у них народилася дочка.

Зараз ви читаєте новину «Поховали Яну Касьян, яку жорстоко вбив голівудський сценарист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі