субота, 12 листопада 2022 14:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищені наближені до Пригожина командири ‒ ЗСУ "мінуснули" командний пункт "вагнерівців"

Знищені наближені до Пригожина командири ‒ ЗСУ "мінуснули" командний пункт "вагнерівців"
По командному пункту "вагнерівців" прилетіло чотири снаряди HIMARS. Фото: скріншот

У тимчасово окупованій Кадіївці на Луганщині українські війська знищили командирів ПВК "Вагнер".

По командному пункту "вагнерівців" вночі 10 листопада прилетіли чотири снаряди HIMARS, повідомив у Telegram журналіст Андрій Цаплієнко.

Російські пропагандисти тим часом розкручують наратив, нібито в Кадіївці Україна обстріляла "мирні будинки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували, навіщо "вагнерівці" приписують собі всі здобутки на Донбасі

"Джерела на окупованій території повідомляють, що картина геть не така, як її змальовують орки. Прилетіли чотири HIMARS по командному пункту ПВК "Вагнер" та будинку, де проживали командири "вагнерівців". Загинуло четверо найбільш наближених до Пригожина осіб та семеро "вагнерівців" з числа їхніх заступників", ‒ повідомив Цаплієнко.

За його словами, люди на місці бачили, як тіла загарбників вивозила колона закритих автомобілів. Швидше за все, на кожного загиблого був виділений окремий транспорт.

Скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров і керівник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин готуються до розпаду Росії. Тому вони створюють власні армії. Таку думку озвучив колишній командувач Сухопутних сил США в Європі генерал-лейтенант Бен Годжес.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 12 листопада становлять 80 210 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 810 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Знищені наближені до Пригожина командири ‒ ЗСУ "мінуснули" командний пункт "вагнерівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі