пʼятниця, 07 березня 2014 14:15

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Українських офіцерів полонили у Криму. Їх життю загрожує небезпека

Українських офіцерів полонили у Криму. Їх життю загрожує небезпека
Українських офіцерів полонили у Криму. Фото: sevbat.com.ua

Генеральна прокуратура розслідує захоплення в Криму місцевими проросійськими бандформуваннями і передачу ФСБ групи українських офіцерів розвідки.

За даними Генпрокуратури, розвідники виконували службові завдання в АРК, пише "Цензор".

Є відомості, що українські військовослужбовці утримуються в приміщенні військової комендатури Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Як повідомили нам у ГПУ 1 березня три військовослужбовців вибули на службовому автомобілі в службове відрядження в Крим. Наступного дня на блок-посту поблизу міста Красноперекопськ автомобіль, на якому вони пересувалися, був заблокований групою невстановлених озброєних осіб у форменому одязі "Беркуту" та іншими громадянами з прихованими масками обличчями, які з застосуванням фізичної сили незаконно захопили українських військовослужбовців та заволоділи їх службовими документами, службовим автомобілем і військовим майном.

Встановити точне місцезнаходження українських військовослужбовців поки не вдалося. Їх життю і здоров'ю загрожує небезпека.

Зараз ви читаєте новину «Українських офіцерів полонили у Криму. Їх життю загрожує небезпека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі