пʼятниця, 02 грудня 2022 18:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські зенітники вдарили по п'яти командних пунктах росіян. Авіація "досипала" з неба
5

2 грудня українська авіація завдала вісім ударів по російських окупантах.
Фото: Facebook.com/kpszsu
Українські воїни наносять удари по російських окупантах.
Українські воїни наносять удари по російських окупантах.
Віримо у Збройні сили України
Українські воїни наносять удари по російських окупантах.

У п'ятницю, 2 грудня, українська авіація завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу російських окупантів, їхнього озброєння і військової техніки.

Два удари авіація завдала по позиціях зенітних ракетних комплексів ворога, а також удар по його взводному опорному пункту росіян. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони уразили п'ять пунктів управління, позицію засобів протиповітряної оборони ворога, два склади боєприпасів, дев'ять районів зосередження особового складу та озброєння і військової техніки і чотири інших важливих об'єкти противника", ‒ пишуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб викрив чергову затію Путіна

Російські окупанти завдали 13 авіаційних ударів по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення.

Ворог завдав чотири ракетних удари по цивільних об'єктах у містах Дніпро і Запоріжжя, Зарічному у Запорізькій області і Костянтинівці на Донеччині.

Також російські окупанти обстріляли з реактивних систем залпового вогню цивільну інфраструктуру Херсона, Антонівки і позиції наших військ вздовж лінії зіткнення.

1 грудня українські воїни нанесли удар по російських окупантах неподалік Кам'янського у Запорізькій області. В результаті до 100 окупантів стали "300"-ми.

Того ж дня у Куп'янському районі Харківської області збили російський гелікоптер.

Зараз ви читаєте новину «Українські зенітники вдарили по п'яти командних пунктах росіян. Авіація "досипала" з неба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі