понеділок, 23 травня 2022 18:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські захисники відбили потужну атаку окупантів на Луганщині

Російські війська наступають у напрямку Сіверськодонецька на Луганщині. Тривають активні бойові дії.

Українські захисники відбили російську атаку в селищі Метьолкіне. Зазнавши втрат, окупанти відступили, повідомив під час брифінгу 23 травня речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, передає Gazeta.ua.

Автор: t.me/zsuwar
  Українські захисники відбили російську атаку в селищі Метьолкіне
Українські захисники відбили російську атаку в селищі Метьолкіне

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Донбас: Луганщина дає можливість ЗСУ підготуватися до контрнаступу

"Бахмутський напрямок – там українські захисники відбивають наступальні дії противника, який за підтримки авіації намагається прорвати оборону наших військ в районах наступних населених пунктів Тошківка, Комишуваха, Ниркове, Василівка, Нова Камʼянка і Миронівський. Ідуть важкі бойові дії", – сказав Мотузяник.

Додав, що ворог не припиняє спроб форсувати річку Сіверський Донець. З цією метою вони шукають місця для подолання водної перешкоди, а також накопичують у своїх тилових районах техніку понтонно-мостового парку.

У Луганській області під час евакуації мешканцій Гірської громади автобус потрапив під обстріл російських загарбників. Однак людей вдалося вивезти.

Зараз ви читаєте новину «Українські захисники відбили потужну атаку окупантів на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі