вівторок, 27 грудня 2011 15:48

Українські моряки потрапили у полон до піратів

Українські моряки потрапили у полон до піратів

Італійське нафтоналивне судно (компанія-власник Mornavi) захопили пірати недалеко від узбережжя Оману. Громадяни Україні є в складі екіпажу судна Enrico Ievoli, повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

"За попередньою інформацією, отриманою МЗС від посольства України в ОАЕ, і за даними джерел коаліційних об'єднаних морських сил, у вівторок рано вранці приблизно на відстані 50 морських миль на південь від узбережжя Оману дійсно захопили судно "Enrico Ievoli". За даними МЗС, серед членів екіпажу - 5 громадян України", - розповів прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійці не дали сомалійським піратам захопити судно з українцем на борту

Він підкреслив, що МЗС України уважно стежить за ситуацією, що склалася та встановлює зв'язок з компанією-оператором судна для подальшого відстеження розвитку подій.

"Справа перебуває на контролі зарубіжних дипустанов України і департаменту консульської служби МЗС України", - сказав Дикусаров.

Зараз ви читаєте новину «Українські моряки потрапили у полон до піратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі