середа, 07 липня 2021 19:10

Українська туристка в Єгипті врізалася головою в борт човна: показали відео

Українська туристка в Єгипті врізалася головою в борт човна: показали відео
Українка врізалася головою у борт катера в Єгипті. Фото: скріншот

На єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх туристка з України врізалася головою у борт човна під час катання на водному парашуті.

У неї розірване вухо, тріщини у хребцях і струс мозку. Відео інциденту опублікували у Facebook на сторінці спільноти I love Dahab.

"Канат випадково обірвався, і її понесло в море. Працівники на катері не були готові до такого ходу подій. Не знаючи, що робити, просто перегородили катером політ жінки. На всій швидкості вона влетіла головою у борт. Підсумок: 15 швів, розірване вухо, тріщини у хребцях, струс мозку", – написала користувач Олена Лютікова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Єгипті спіймали 2,5-метрову акулу, яка напала на українця (ФОТО)

За її словами, лікарі хочуть швидше відправити туристку літаком додому, а поліція лише "знизує плечима".

"Ніяких компенсацій ніхто не пропонує. Навіть нові авіаквитки потрібно купувати за свій рахунок. Це вже другий випадок подій на парасейлінгу за останні 10 днів", – додала користувач.

Туристка з України отримала травму хребта в Таїланді під час екскурсії на катері. Тайці, які керували катером, дуже швидко гнали його, так, що ніс катеру бився об воду, як об асфальт і всі пасажири підстрибували. Надія Крюкова з Києва кілька разів підлетіла з сидіння катеру і пошкодила спину, після чого її буквально паралізувало.

Зараз ви читаєте новину «Українська туристка в Єгипті врізалася головою в борт човна: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі