понеділок, 20 липня 2015 13:46

Українська сторона СЦКК зупинила бойовиків, які обстрілювали Луганське

Українська сторона СЦКК зупинила бойовиків, які обстрілювали Луганське
Фото: rbc.ua

Зусиллями української сторони СЦКК вдалося зупини обстріл російсько-терористичними військами н.п. Луганське.

Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні, 20 липня, з 04:30 ранку проросійські бандформування вели інтенсивний вогонь зі 152-х та 122-мм артилерії, 120-мм мінометів по позиціях сил АТО в районі н.п. Луганське (Донецький напрямок) з боку н.п. Калинівка.

Також протягом цього часу терористи обстрілювали з гармат та мінометів калібру більше 100 мм (що заборонено Мінськими домовленостями) н.п. Світлодарськ, Лозове, Розсадки, Санжарівка.

Станом на 10:15 20 липня, зусиллями української сторони СЦКК у взаємодії з керівництвом сектора та представництвом ЗС РФ у СЦКК вдалося зупинити обстріл н.п. Луганське", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місце обстрілів виїхала група офіцерів-спостерігачів спостережного посту СЦКК для проведення фото та відеофіксації обстрілів.

 

Зусиллями української сторони СЦКК вдалося зупини обстріл н.п. ЛуганськеСьогодні, 20 липня, з 04.30 ранку проросійські бандформування вели інтенсивний вогонь зі 152-х та 122-мм артилерії, 120-мм мінометів по позиціях сил АТО в районі н.п. Луганське (Донецький напрямок) з боку н.п. Калинівка.Також протягом цього часу терористи обстрілювали з гармат та мінометів калібру більше 100 мм (що заборонено Мінськими домовленостями) н.п. Світлодарськ, Лозове, Розсадки, Санжарівка.Станом на 10.15 20 липня, зусиллями української сторони СЦКК у взаємодії з керівництвом сектора та представництвом ЗС РФ у СЦКК вдалося зупини обстріл н.п. Луганське.На місце обстрілів виїхала група офіцерів-спостерігачів спостережного посту СЦКК для проведення фото та відеофіксації обстрілів.

Posted by Прес-центр АТО on 20 липня 2015 р.
Зараз ви читаєте новину «Українська сторона СЦКК зупинила бойовиків, які обстрілювали Луганське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі