неділя, 12 березня 2023 07:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська авіація шість разів вдарила по загарбниках ‒ куди влучили

Українська авіація шість разів вдарила по загарбниках ‒ куди влучили
Українські військові завдали шістьох авіаударів по окупантах. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українська авіація минулої доби завдала шістьох ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських загарбників.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили чотири райони зосередження особового складу противника. Про це вранці 12 березня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Вдалося знищити один ворожий склад боєприпасів та вразити два місця розгортання станцій РЕБ противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кракен" знищив вежі спостереження в РФ: відео

Разом з тим росіяни продовжують обстрілювати українські міста і села. Зокрема, на Запорізькому та Херсонському напрямках інтенсивних обстрілів зазнали райони Малинівки, Гуляйполя, Білогір'я, Малої Токмачки, Новоданилівки, Новоандріївки, Малих Щербаків, Ольгівського, Червоного, Чарівного, Таврійського, Придніпровського, Плавнів, Кам'янського і Степового Запорізької області. А також Новополя Донецької області та Новодмитрівки, Михайлівки, Дудчан, Зміївки, Веселого, Іванівки, Антонівки, Білозерки, Дніпровського, Республіканця, Червоного Маяка, Новосілки, Одрадокамянки, Ольгівки, Тягинки, Токарівки, Понятівки, Ромашкового та міста Херсон. Загалом від ворожих обстрілів постраждали майже 40 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку ворог не припиняє штурму міста Бахмут, проте, наші захисники дають гідну відсіч і відбивають численні атаки.

Водночас на Куп'янському та Лиманському напрямках противник зберігає свою суттєву військову присутність у прикордонних з Україною районах для недопущення перекидання наших підрозділів на інші напрямки. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація шість разів вдарила по загарбниках ‒ куди влучили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі