пʼятниця, 25 серпня 2023 06:50

Українців попередили про небезпеку ракетних ударів

Українців попередили про небезпеку ракетних ударів
Небезпека ракетних ударів по Україні залишається високою. Фото: rbc.ua

Протягом минулої доби російські загарбники завдали сімох ракетних та 47 авіаційних ударів по Україні.

Здійснили також 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив нові подробиці про контрнаступ

"Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", ‒ йдеться у повідомленні.

Разом з тим авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала один удар по пункту управління, 13 ударів по районам зосередження особового складу та три ‒ по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два пункти управління, два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. А також п'ять артилерійських засобів на вогневих позиціях, один засіб протиповітряної оборони, склад боєприпасів та станцію радіоелектронної боротьби противника.

Контрнаступ Збройних Сил України на південному фронті триває.

Бої є нелегкими, адже ворог добре озброєний та окопаний, але нашим військовим вдається просуватись вперед. Про це в ефірі телемарафону повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «Українців попередили про небезпеку ракетних ударів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі