вівторок, 12 квітня 2022 14:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Українці ліквідували підрозділ російського спецназу

Українці ліквідували підрозділ російського спецназу
Із підрозділу у 50 російських спецпризначенців живими залишилось 6. Фото: @Ukraine_Twi

Під час бойових дій в Україні майже повністю знищили спеціальний загін швидкого реагування (рос. СОБР. – ред.) Архангельської області Росії.

З 50 військовослужбовців підрозділу живими залишилися шестеро. Решту ліквідували. Більшість тіл окупантів залишилися на території України, повідомив у Facebook журналіст Роман Цимбалюк.

В ефірі "24 каналу" він висловив думку, що призначення генерала із досвідом командування в Сирії Олександра Дворнікова на український напрямок нічого радикально в бойових діях не змінить. Бо Росія вже використала все, що могла.

"Вони вже вживають проти нас усі свої можливі воєнні заходи. У них немає суперкалібрів або інших засобів ураження. Все, що мали, вони й так уже кинули сюди. Я дивлюся на все з оптимізмом, бо росіяни закінчуються. Вони смертні. І вони тут помирають. Путіна не має опції "баби ще понароджують", - сказав Цимбалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки окупантів та їхньої техніки знищили ЗСУ - нові дані

24 лютого Росія почала повномасштабне вторгнення на територію України. Станом на сьогодні ЗСУ ліквідували 19,2 тис. окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Українці ліквідували підрозділ російського спецназу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі