пʼятниця, 07 жовтня 2022 09:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна повернулася: поліцейські підняли прапор над звільненим селищем – відео

Україна повернулася: поліцейські підняли прапор над звільненим селищем – відео
У звільненому від російських окупантів селищі Велика Олександрівка на Херсонщині підняли український прапор. Фото: скріншот

У звільненому від російських окупантів селищі Велика Олександрівка на Херсонщині підняли український прапор.

Встановили стяг правоохоронці, які повернулися до звільненого селища, повідомляє пресслужба МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі повідомили про успіхи ЗСУ на фронті

Процес встановлення прапора поліцейські зняли на відео.

"Поліція повернулася до Великої Олександрівки і підняла прапор України над будівлею відділення поліції. Розпочинаємо діяльність на чергових деокупованих територіях", ‒ йдеться у повідомленні.

Збройні сили України станом на 6 жовтня звільнили 11 населених пунктів у Бериславському районі Херсонщини. Люди зустрічають українських героїв дуже тепло, зі сльозами щастя на очах, а також починають давати свідчення про злочини російських окупантів.

Тільки за час від 1 жовтня тільки на Херсонщині від російського псевдореферендуму було звільнено та стабілізовано понад півтисячі квадратних кілометрів території та десятки населених пунктів. про це у відеозверненні 6 жовтня розповів президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Україна повернулася: поліцейські підняли прапор над звільненим селищем – відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі