вівторок, 01 березня 2022 02:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські військові збили 5 ворожих винищувачів

Українські військові збили 5 ворожих винищувачів
Противник поніс великі втрати. Фото: скріншот з відео

28 лютого Повітряні Сили Збройних сил України знищили 5 ворожих винищувачів, колони броньованої техніки, колону із пальним, зенітні ракетні комплекси, вертоліт та крилату ракету.

Про це повідомив речник командування ПС ЗСУ Юрій Ігнат.

Він сказав, що за попередніми даними збиті винищувачі - це Су-30 та Су-35.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські літаки ведуть обстріли, прикриваючись ЧАЕС і ЗАЕС

"Поблизу Києва ЗРК Бук М-1 збив крилату ракету та вертоліт ворога. Українські штурмовики Су-25 завдали кількох ракетно-бомбових ударів по колонах бронетехніки та живій силі противника на Київщині та Житомирщині. Су-24 нанесли 4 нищівні бомбові удари по танкових колонах, колонах механізованої техніки, автоколонах із паливно-мастильними матеріалами на Чернігівщині та поблизу Бердянська", - заявив Ігнат.

Він вкотре відзначив роботу Байрактар ТБ2. Цього разу ним знищено танк противника і два зенітних ракетних комплекси "Бук" окупантів. За словами Ігната, окупанти зазнали великих втрат.

Наразі противник продовжує наносити вогневе ураження по військових та цивільних обєктах і вести розвідку російськими літаками. Для цього він використовує також повітряний простір Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові збили 5 ворожих винищувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі