четвер, 29 вересня 2011 09:55

Уго Чавеса терміново госпіталізували з нирковою недостатністю

Уго Чавеса терміново госпіталізували з нирковою недостатністю

Президент Венесуели Уго Чавес був екстрено госпіталізований з нирковою недостатністю, пише американська газета іспаномовна El Nuevo Herald з посиланням на власні джерела. Чавес був доставлений у військовий госпіталь на "швидкій" вранці 26 вересня після різкого погіршення самопочуття.

На думку джерела газети, здоров'я президента Венесуели сильно погіршилося через декілька пройдених їм влітку 2011 року курсів хіміотерапії. За словами одного із співрозмовників видання, лікарі розглядають можливість перевести Чавеса в одну з приватних лікарень Каракаса, що має краще в країні медичне обладнання для діалізу нирок.

Як повідомлялося, на початку вересня Чавес завершив третій цикл хіміотерапії. Раніше цього року кубинські хірурги зробили Чавесу операцію з видалення ракової пухлини. Після операції венесуельському президенту був призначений курс хіміотерапії.

Зараз ви читаєте новину «Уго Чавеса терміново госпіталізували з нирковою недостатністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі