пʼятниця, 16 квітня 2021 11:47

Учитель хімії помер після досліду

Учитель хімії помер після досліду
На Чернігівщині вчитель отруївся барієвою селітрою. Встиг сказати, що це був експеримент. Фото: ua.depositphotos.com

У селі Рогізки на Чернігівщині внаслідок хімічного експерименту отруївся 45-річний учитель біології та хімії.

Він був розлучений, мешкав із братом і батьком. У вівторок, 6 квітня, чоловік не пішов на роботу. Удома нічого дивного не помітили, поводився як зазвичай. А приблизно о 13:00 брат почув із його кімнати стогін. Коли забіг, побачив чоловіка на підлозі. Той скаржився на біль у животі й нудоту, не міг рухатися. Про це повідомляє "Сусіди.city".

Устиг розповісти, що випив хімічну сполуку задля експерименту. Те саме він сказав і медикам лікарні, куди його госпіталізували. Утім, урятувати вчителя хімії не змогли. За декілька годин він помер у медзакладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість пива Сергій Півень випив кислоту від акумулятора

Справу розслідують поліцейські. Відкрили кримінальне провадження за статтею - умисне вбивство з приміткою "нещасний випадок".

"До поліції надійшло повідомлення від медичного працівника Сновської міської лікарні, що в реанімаційному відділенні помер 45-річний чоловік, житель Корюківського району, села Рогізки, якого з діагнозом: отруєння "нітратом б*", доправили з місця проживання", - повідомила Юлія Ковтун із Чернігівської обласної поліції, передає ТСН.ua.

Тіло направили в морг міста Сновськ для проведення судово-медичної експертизи та встановлення остаточної причини смерті.

66-річний Олександр Криворучко з міста Козятин на Вінниччині отруївся рідиною для чистки одягу. Дружина його працює в хімчистці й принесла розчин з роботи. Він був прозорого кольору, налитий у пластикову пляшку. Поставила на стіл.

Зараз ви читаєте новину «Учитель хімії помер після досліду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі