четвер, 08 вересня 2022 11:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Брав участь в окупації Криму й "спалився" на ЗАЕС: ліквідували капітана Росгвардії
4

Збройні сили України знищили капітана Росгвардії Сергія Зоріна. Окупант брав участь в окупації Криму 2014 року. А під час повномасштабного вторгнення Росії в України "охороняв" Запорізьку атомну електростанцію.

РосЗМІ повідомили, що Зоріна ліквідували 29 серпня. Український блогер і офіцер Анатолій Штефан "Штірліц" пожартував у Twitter, що Зорін зробив "крок доброї волі" – "офіційно денацифікувався і демілітаризувався".

Пропагандистські видання публікували фото дружини Зоріна Олени та 6-річного сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здавав ворогу координати корпусів "Азова": зрадника з Київщини відправили "на нари"

Збройні сили України знищили капітана Росгвардії Сергія Зоріна
Фото: twitter.com/Shtirlitz53
Збройні сили України знищили капітана Росгвардії Сергія Зоріна
Пропагандистські видання публікували фото дружини капітана Росгвардії Сергія Зоріна Олени та його 6-річного сина.
Пропагандистські видання публікували фото дружини капітана Росгвардії Сергія Зоріна Олени та його 6-річного сина.

У некролозі, опублікованому росЗМІ, заявили, що окупант "загинув під час виконання бойового завдання". Він був уродженцем Хуторська Ростовської області РФ. Указом російського диктатора Володимира Путіна посмертно нагороджений за те, що вторгся на територію України.

Зорін після окупації Кримського півострова залишився служити в Євпаторії. Звідти ж у лютому цьогоріч його направили для участі у "спецоперації" проти українського народу.

Працівники Служби безпеки України зібрали докази воєнних злочинів ще двох генералів Російської Федерації.

Уже завершили досудове розслідування і направили до суду обвинувальний акт щодо командувача східного військового округу РФ генерал-полковника Олександра Чайка. Про це повідомила пресслужба СБУ 5 вересня.

Ще одному воєнному злочинцю, командувачу 2-го армійського корпусу "народної міліції ЛНР" генерал-майору Еседуллі Абачеву, повідомили про підозру, зазначила СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Брав участь в окупації Криму й "спалився" на ЗАЕС: ліквідували капітана Росгвардії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі