четвер, 19 листопада 2020 18:38

Убивство жінки в Голосіївському лісі: кого затримали
3

У Києві обирають запобіжний захід  волонтерові Сергію Бутку. Його підозрюють у вбивстві  30-річної жінки   в Голосіївському лісі
Фото: facebook.com/lesya.roy.3
У Києві обирають запобіжний захід  волонтерові Сергію Бутку. Його підозрюють у вбивстві  30-річної жінки   в Голосіївському лісі
У квартирі  Сергія Бутка проводили обшук, після чого затримали

У Києві обирають запобіжний захід волонтерові Сергію Бутку. Його підозрюють у вбивстві 30-річної жінки в Голосіївському лісі.

Перед тим у квартирі Бутка проводили обшук, після чого затримали. Про це розповіла цивільна дружина Сергія, співачка Леся Рой.

Вона запевняє, що єдиною підставою для обшуку в їхній квартирі і для затримання чоловіка стали дані від мобільного оператора. Нібито Бутко з товаришами 13 листопада перебували поблизу місця, де пізніше знайшли тіло жінки. Вона заявила, що поліцейських дуже зацікавили автомобільні покришки в квартирі сім'ї волонтерів. Крім того, при затриманні Лесі натякали, що на планшеті Сергія нібито знайшли дитячу порнографію.

Ще один обшук провели в квартирі музиканта Максима Солтиса, який того вечора був із чоловіком у компанії. Друзі Максима кажуть, що під час обшуку поліцейські намагалися знайти якийсь зв'язок із недавнім убивством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Була вся закривавлена і ще тепла" - доньки знайшли вбиту матір край дороги

"Максима з подругою немов залишили поза підозрою. Але, на жаль, я добре знаю цю ментовську братію. Спостерігаємо за ходом подій. Зараз із того, що відомо, Сергій Бутко під підозрою в умисному вбивстві",- розповів друг Максима музикант Володимир Кучинський.

Друзі Сергія не вірять у його причетність до злочину. І відгукуються про нього лише позитивно.

"Знаю Сергія багато-багато років. Він спокійний, творчий, не конфліктний і не схильний до агресії. У ці безглузді і бездоказові звинувачення - не вірю ані на мить" - написав друг родини Олексій Бик.

У Києві затримали 44-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 30-річної жінки. Її з простреленою головою знайшли перехожі на вул. Ягідній 13 листопада. Мотивом убивства може бути бажання заволодіти квартирою потерпілої та її сестри. Слідчі встановлюють спільників та інші фактів злочинної діяльності підозрюваного. Є матеріали, які вказують, що це - непоодинокий випадок.

Зараз ви читаєте новину «Убивство жінки в Голосіївському лісі: кого затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі