середа, 18 листопада 2020 14:38

"Була вся закривавлена і ще тепла" - доньки знайшли вбиту матір край дороги

"Була вся закривавлена і ще тепла" - доньки знайшли вбиту матір край дороги
На Тернопільщині на узбіччі дороги знайшли вбитою 39-річну уродженку Молдови. Хто до смерті побив і викинув жінку - встановлюють поліцейські. Фото: rayon.in.ua

На узбіччі дороги в одному з сіл Лановецького району Тернопільської області знайшли вбитою 39-річну уродженку Молдови. Мала велику крововтрату, внутрішню кровотечу, все тіло й обличчя – у синцях і саднах.

Жінка з 2 доньками жила в Кременці. На життя заробляла тим, що їздила містами України та приймала замовлення на чистку пір'я. Більшу частину проводила в автівці, яка слугувала і приміщенням для роботи. Часто їздила додому в Молдову. Майже 5 днів родичі не знали, де знаходиться мати, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розчленоване тіло в підвалі: у поліції розповіли подробиці

"Як розповіла одна з доньок загиблої, минулого тижня мати повернулася на Тернопільщину, але жінки посварилися, і вона поїхала. Куди саме - не сказала. У ніч проти 17 листопада до дівчат зателефонував дід з Молдови й повідомив, що щойно говорив з їхньою матір'ю. Жінка була стурбована і заявила про те, що її життя в небезпеці, її везуть у бік Лановеччини.

Родичі поїхали шукати жінку. Її ще тепле тіло вони знайшли на узбіччі дороги в Лановецькому районі і завезли в райлікарню. Проте медики лише констатували смерть", - сказано в повідомленні.

Поліцейські встановлюють причини смерті жінки та осіб, причетних до нанесення їй тілесних ушкоджень. А також перевіряють слова родичів. Відкрито кримінальне провадження.

У місті Мала Виска на Кіровоградщині знайшли вбитою 22-річну Ольгу Радченко. Напередодні пішла на день народження до подруги й не повернулася. На відео з камер спостереження видно, як близько першої ночі жінка йде додому. Слідом за нею — невідомий. Більше Ольгу живою не бачили. Її знайшли під плитами вуличного туалету неподалік покинутої початкової школи. Була роздягнена.

Зараз ви читаєте новину «"Була вся закривавлена і ще тепла" - доньки знайшли вбиту матір край дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі