субота, 23 травня 2020 19:04

Убивство відпочивальників під Житомиром: загиблі були друзями з дитинства

Убивство відпочивальників під Житомиром: загиблі були друзями з дитинства
Бійці Нацгвардії Владислав Мамаченко і Андрій Москалець були вбиті під час відпочинку під Житомиром. Фото: facebook.com/BatalionGeneralaKulchitskog

Бійці Нацгвардії Владислав Мамаченко і Андрій Москалець, які були вбиті під Житомиром, товаришували з дитинства.

"Мальок" і "Мамік" ходили в одну школу. Про це 23 травня повідомили на Facebook-сторінці "Батальйону імені генерала Кульчицького".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обрання запобіжного заходу для житомирського стрілка: що відбувається в суді

"Андрій займався реконструкцією музейних експонатів, а Владислав працював в банку. Коли почалась війна на Сході України, вони разом прийшли в батальйон, в медичну службу. Разом виїжджали не в одне відрядження. Разом виконували службово-бойові завдання. Разом пройшли не одну ротацію. Веселі та завзяті. Хазяйновиті. Завжди щось будували, ремонтували, налагоджували побут, де б не були. Були компанійські. І були "не розлий вода". І ось, в цю страшну ніч, коли куля вбивці обірвала їхнє життя, вони так само були разом", - розповіли в батальйоні.

Згадали в батальйоні і про інших п'ятьох убитих.

"Фін", "Розстрига", "Ескендер", "Бєлий", "Гедз". Ви всі наші. Ви всі були в нашому батальйоні. Ви всі в ньому залишитесь. Назавжди. В наших думках. В нашій пам'яті", - написали про них.

Стрілянина сталася 22 травня, близько 1:00, біля приватного ставка, власником якого є Анатолій Захаренко. Серед семи загиблих – троє нацгвардійців. У поліції Житомирщини не виключають, що причиною трагедії міг стати алкоголь, який підозрюваний вживав разом із відпочивальниками.

Зараз ви читаєте новину «Убивство відпочивальників під Житомиром: загиблі були друзями з дитинства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі