четвер, 30 квітня 2020 11:02

Убивство сина Соболєва: у справі вже 6 підозрюваних

Убивство сина Соболєва: у справі вже 6 підозрюваних
3-річного сина підприємця і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва застрелили 1 грудня торік. Фото: kiev.informator.ua

Офіс генерального прокурора повідомив про підозру ще одній людині в причетності до вбивства 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Зараз фігурант оголошений у міжнародний розшук. Також суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Про це повідомили в пресслужбі Офісу генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готують замах: депутат Соболєв зробив заяву

"Це дає правові підстави компетентним органам затримати цю особу на території іншої держави", - повідомили в Офісі генпрокурора.

На даний момент по даній справі повідомлено шість підозр. Чотири підозрюваних перебувають під вартою, двоє - у міжнародному розшуку.

Увечері 1 грудня торік на перетині вулиць Льва Толстого та Тарасівської у центрі Києва розстріляли позашляховик "Рендж Ровер". За кермом був підприємець і депутат Київської обласної ради 47-річний В'ячеслав Соболєв. Позаду сиділа дружина 38-річна Інна з донькою та сином 3-річним Олександром. Куля влучила у хлопчика. Він помер у "швидкій".

Зараз ви читаєте новину «Убивство сина Соболєва: у справі вже 6 підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі