середа, 12 лютого 2020 11:07

Готують замах: депутат Соболєв зробив заяву

Готують замах: депутат Соболєв зробив заяву
Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв повідомив, що на нього та родину готують новий замах. Фото - facebook.com/vyacheslav.sobolev.73

На депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва та його родину готують замах.

Має про це 100-відсоткову інформацію, заявив Соболєв у відеозверненні.

Додав, що попри наявність такої ж інформації у поліції та наказу Головного слідчого управління про забезпечення потерпілих держохороною, у п'ятницю, 7 лютого, поліція Києва зняла охорону до понеділка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 3-річного сина депутата: за "голову" замовника дадуть винагороду

"З п'ятниці та до понеділка, всупереч дорученням Головного слідчого управління України про забезпечення заходів безпеки, поліція міста Києва знімає з нас охорону. У мене питання: це випадковість?" — сказав Соболєв.

За його словами, за останні 2 місяці поліція не просунулась у розслідуванні. Депутат звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням виділити час, щоб він міг надати усю наявну в нього інформацію для запобігання нових вбивств.

Увечері 1 грудня торік на перетині вулиць Льва Толстого та Тарасівської у центрі Києва розстріляли позашляховик "Рендж Ровер". За кермом був підприємець і депутат Київської обласної ради 47-річний В'ячеслав Соболєв. Позаду сиділа дружина 38-річна Інна з донькою та сином 3-річним Олександром. Куля влучила у хлопчика. Він помер у "швидкій".

Зараз ви читаєте новину «Готують замах: депутат Соболєв зробив заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі