вівторок, 26 травня 2020 08:27

Убивство Шеремета: Антоненка не відпустили на поруки

Убивство Шеремета: Антоненка не відпустили на поруки
Підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка залишили під вартою. Фото: www.unn.com.ua

Підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета спецназівцю та музиканту Андрію Антоненку продовжили запобіжний захід. Він залишатиметься за ґратами до 23 липня.

Таке рішення виніс Печерський райсуд Києва 25 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти влаштували мітинг на підтримку підозрюваних у справі Шеремета

Антоненка хотіли взяти на поруки кілька десятків військових та волонтерів, але у такому клопотанні їм відмовили, повідомив активіст та волонтер Тимур Златкін.

"Ріфа" Андрія Антоненка залишили під вартою. Наші клопотання про взяття на поруки не допомогли. Тримаємося", - каже Златкін.

Трьом підозрюваним у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку, Юлії Кузьменко та Яні Дугарь змінили підозри. Тепер слідство називає організаторами злочину невстановлених осіб . Антоненко та Кузьменко - виконавці, а Дугарь – їхня спільниця. Змінився також мотив убивства. А до підозр фігурантам додали ще дві статті. І тепер окрім скоєння вбивства небезпечним для багатьох осіб способом, їм додали ще умисне знищення майна (автомобіля "Субару", у якому їхав Павло Шеремет) та зберігання вибухових пристроїв.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Шеремета: Антоненка не відпустили на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі