четвер, 20 вересня 2018 14:04

Убивство "Сармата": у справі є нові підозрювані

Убивство "Сармата": у справі є нові підозрювані
У справі про замовне вбивство бердянського активіста та ветерана АТО Віталія "Сармата" Олешка затримані ще кілька підозрюваних. Фото - YouTube

У справі про замовне вбивство бердянського активіста та ветерана АТО Віталія "Сармата" Олешка затримані ще кілька підозрюваних. Вони раніше вчиняли тяжкі та особливо тяжкі злочини. Про це 20 вересня під час робочої наради в Запоріжжі заявив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін. При цьому він не уточнив кількість затриманих.

"Поліцейські затримали ще кілька осіб за тяжкі та особливо тяжкі злочини, які обґрунтовано підозрюються у причетності до скоєння резонансного вбивства", - сказав Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдова "Сармата" заявила про погрози

На сьогодні відомі імена 5 заарештованих у справі про вбивство Віталія Олешка. Це 27-річний Артем Матюшин із Макіївки Донецької області, бізнесмен 37-річний Микола Ломака з Богданівки Дніпропетровської області, 39-річний Олександр Обухів із Дніпра і 37-річний Максим Владимиренко з Тернівки Дніпропетровської області. Їх затримали у день вбивства.

В організації злочину підозрюють підприємця Михайла Сигиду. Його затримали 13 вересня. Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя заарештував його на 2 місяці без права на заставу.

43-річний Віталій Олешко брав участь в бойових діях на сході України 2014-го році в складі батальйону "Донбас", близько півроку перебував у полоні. У 2017-2018 роках Олешко став відомим як громадський діяч, учасник акцій протесту. Його вбили 31 липня у дворі власного будинку-готелю на очах у свідків. Слідство вважає, мотивом убивства стала підприємницька діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Убивство "Сармата": у справі є нові підозрювані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі