середа, 05 червня 2019 16:10

Убивство хлопчика: дружина підозрюваного розповіла подробиці

Убивство хлопчика: дружина підозрюваного розповіла подробиці
Фото: UAportal

Дружина підозрюваного Володимира Петрівця Ольга має сумніви у причетності чоловіка до вбивства 5-річного Кирила Тлявова.

Переконує, що більшу частину часу він провів із 8-річними доньками-близнючками. Годував їх морозивом, водив до піцерії, пише segodnya.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Швидка" забрала бабусю: у Переяславі в тиші ховають убитого хлопчика

"В обід Вова і Ваня (Приходьки) віддали дітей бабусям і поїхали на ту галявину. Нетверезим чоловік був на момент затримання, уночі. А хлопчика було поранено вдень. Стріляв мій чоловік чи ні, цього я не знаю. Адже там було ще кілька осіб", - сказала Ольга.

Сім'я хлопчика вимагає для чоловіків найсуворішого покарання.

Поліцейські 42-річний Володимир Петровець і 31-річний Іван Приходько смертельно поранили 5-річного Кирила Тлявова, коли стріляли по бляшанках. Це сталося 31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Обидва правоохоронці нібито були п'яними. Дитину доправили до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, внутрішньомозкову гематому та перелом скроневої кістки. 3 червня Кирило помер.

Зараз ви читаєте новину «Убивство хлопчика: дружина підозрюваного розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі