середа, 01 квітня 2020 19:31

Убивство Гандзюк: Левін просить у Мангера $2 млн за мовчання - активісти

Автор: facebook.com/gandziukgate
  Екстрадований із Болгарії Олексій Левін просить у голови Херсонської облради Владислава Мангера  млн  за своє мовчання у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк
Екстрадований із Болгарії Олексій Левін просить у голови Херсонської облради Владислава Мангера млн за своє мовчання у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк

Підозрюваний усправі про вбивство активістки Катерини Гандзюк Олексій Левін просить у голови Херсонської облради Владислава Мангера $2 млн за своє мовчання.

Окремо Мангер має заплатити прокурорам. Про це повідомляють активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Впродовж кількох днів ми отримували інформацію з різних джерел, що один із замовників вбивства Каті Гандзюк Владислав Мангер активно шукає гроші серед своїх впливових знайомих для того, щоб заплатити в прокуратурі. А також Олексію Левіну за відмову від свідчень. Левін пообіцяв Мангерові мовчати за 2 мільйони доларів. Не так вже й багато за резонансне вбивство. Яку ціну озвучили в прокуратурі, нам достеменно невідомо. Але ми точно знаємо, що Мангер домовився і про суму і про час, впродовж якого гроші будуть передані прокурорам", - заявляють вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура повернеться до схем і "вирішення питань" – Трепак

За їхніми словами, Мангер не вперше збирає гроші для відкупу від справи. Торік він вже начебто платив ГПУ за часів Юрія Луценка.

"За нашою інформацією, він вже заносив гроші в прокуратуру часів Юрія Луценка і після того траншу прокуратура раптом стала кволою і безініціативною. А Луценко, який заявляв про беззаперечні докази провини Мангера, раптом знітився і почав задкувати", - наголошують вони.

Печерcький райoнний cуд Києва пoдoвжив термін дocудoвoгo розслідування у cправі про вбивcтво радниці міcькoгo гoлoви Херcoна Катерини Гандзюк до кінця липня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: Левін просить у Мангера $2 млн за мовчання - активісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі