понеділок, 02 грудня 2019 16:17

Убивство дитини в центрі Києва: кілер мав фальшиві документи

Убивство дитини в центрі Києва: кілер мав фальшиві документи
У Києві обстріляли чорний Range Rover бізнесмена та депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва. Його син 3-річний Олександр - загинув. Фото - facebook.com/UA.KyivPolice

До розстрілу сина депутата В'ячеслава Соболєва в Києві причетні чоловіки віком 18 і 19 років. Зброю, з якої стріляли – знайшли.

Поліція зараз проводить ряд слідчих дій із затриманими, повідомив керівник столичної поліції Андрій Крищенко.

"Будуть проведені експертизи, щоб точно з'ясувати з цієї чи не з цієї зброї було вчинено постріл. Також зібрано ще ряд речових доказів. Є фальшиві документи, якими користувалися підозрювані", - сказав Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 3-річного сина депутата стріляли не з машини: офіційні подробиці вбивства

Слідство розглядає кілька версій замовного вбивства.

"Основні версії, які нами розглядаються, – це сімейно-побутові проблеми, це фінансово-господарська діяльність та минула й теперішня професійна діяльність батька дитини", – додав голова Нацполіції Ігор Клименко.

Затриманим загрожує 15 років або довічне ув'язнення.

1 грудня в Києві на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли чорний Range Rover. За кермом авто був бізнесмен та депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв. Його син 3-річний Олександр - загинув.

Зараз ви читаєте новину «Убивство дитини в центрі Києва: кілер мав фальшиві документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі