понеділок, 02 грудня 2019 16:01

У 3-річного сина депутата стріляли не з машини: офіційні подробиці вбивства

У 3-річного сина депутата стріляли не з машини: офіційні подробиці вбивства
У Києві затримали кілера, який убив 3-річного сина депутата В'ячеслава Соболєва. Фото - Громадське

У поліції розповіли, як знайшли і затримали кілера, що вбив сина депутата В'ячеслава Соболєва – 3-річного Олександра.

Виявилось, що вбивця не стріляв з автомобіля, як це вважалось раніше. Вдалось встановити багато фактів, які дозволили вже на ранок, 2 грудня, дізнатись звідки був постріл. Про це заявив голова Національної поліції Ігор Клименко.

"Спочатку казали, що був автомобіль і був в ньому кілер. Ми відслідкували політ кулі і виявилось, що ця версія хибна. Ми також подивилися відео з камер відеоспостереження. Вже після цього виявили, з якого будинку відкрили вогонь. На місці скоєння злочину нами були знайдені деякі речові докази. Була знайдена коробка, яка використовувалася для того, щоб не втратити гільзу, тому що це було в нічний час", – заявив голова Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатора і замовника встановлюють: Геращенко про вбивство 3-річного хлопчика

Додав, що вже сьогодні зранку затримали підозрюваних.

"Буде зібрана уся доказова база для того, щоб ці люди були покарані. Оперативники знайшли зброю, з якої стріляли", - додав Клименко.

Найближчим часом буде проведений слідчий експеримент. А підозрюваним оберуть запобіжні заходи.

1 грудня в Києві на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли чорний Range Rover. За кермом авто був бізнесмен та депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв. Його син 3-річний Олександр - загинув.

Зараз ви читаєте новину «У 3-річного сина депутата стріляли не з машини: офіційні подробиці вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі