понеділок, 25 червня 2018 13:55

Убивця подружжя в Харкові залишив ще одного свідка

Автор: 2day.kh.ua
  Підозрюваним у подвійному вбивстві виявився друг сім'ї
Підозрюваним у подвійному вбивстві виявився друг сім'ї

У квартирі на вул. Академіка Павлова в Харкові, в якій відбулося подвійне вбивство, був ще один свідок. Це 70-річна мати застреленого чоловіка.

Саме дочка вбитого та дружина вказали поліції на стрільця, пише Khаrkiv Today. Завдяки цьому досить швидко в іншій частині міста, на вул. Шевченка, 146 зупинили автомобіль Volvo АХ7770МН під керуванням 42-річного Костянтина Б. Чоловіка затримали на місці.

Відомо, що затриманий - приватний підприємець, займається виробництвом пелет, його цех знаходиться в Чугуєві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку знайшли обезголовлене тіло жінки: підозрюють доньку

Між загиблим і зловмисником за кілька днів до цього стався конфлікт, саме тому чоловік прийшов помститися. Зловмисник спочатку навіть сплутав під'їзди, і лише з другого разу знайшов потрібну квартиру. Зізнався, що не хотів стріляти в жінку та її доньку, повідомляє 24 канал.

За іншою інформацією, затриманий у квітні цього року позичив жертві $100 тис. При цьому ніяких письмових угод про позику чоловіки не укладали. Через деякий час приватний підприємець зажадав повернути гроші, однак його товариш відмовився, повідомляє NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

24 червня на вул. Академіка Павлова в своїй квартирі розстріляли 42-річного чоловіка та його цивільну дружину, 40 років. Їхня донька отримала поранення в плече та ногу. В цей же день патрульна поліція затримала автомобіль передбачуваного вбивці. Під час обшуку в салоні Volvo виявили автомат, рушницю та $200 тис. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Убивця подружжя в Харкові залишив ще одного свідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі