понеділок, 19 вересня 2016 08:48

Вбивця підірвав свою квартиру

18 вересня у Павлограді на Дніпропетровщині внаслідок вибуху газу у п'ятиповерховому будинку сталася пожежа. Пошкоджено 3 квартири. На місці трагедії затримали власника одного із помешкань. Його підозрюють у вбивстві колишньої дружини, яке сталося перед вибухом, повідомляє "Соцпортал".

"Поліцейські, які виїхали на місце вбивства виявили на площадці між першим та другим поверхом будинку по вул. Новій тіло 53-річної жінки з численними колото-різаними пораненнями обличчя, шиї, живота та грудної клітини. Увагу правоохоронців на місці вибуху на вул. Дніпровській сусіди звернули на стоячого поодаль власника квартири, в якій стався вибух. Поліцейські підійшли до нього та побачили на одязі сліди, які вказують на скоєння злочину стосовно жінки, тіло якої було виявлено в будинку по вул. Новій. Також було встановлено, що загибла та чоловік раніше перебували у шлюбі", - йдеться у повідомленні.

Вибухом частково зруйновані дві стіни між квартирами, пошкоджена плита перекриття на п'ятому поверсі та вибито шибки у вікнах другого під'їзду з третього по п'ятий поверх, вогнем пошкоджено п'ять квартир. За попереднім висновком працівників ДСНС причиною вибуху став витік природного газу в одній з квартир будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік погрожував підірвати виборчу дільницю у Москві - ЗМІ

Відкрито провадження за двома статтями Кримінального кодексу.

Міською державною адміністрацією вирішується питання, що до відселення мешканців пошкоджених квартир до тимчасового житла.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця підірвав свою квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі