середа, 04 липня 2018 18:10

Убивця вагітної жінки вийде на свободу

Автор: oi.ua
  Тіло вагітної 39-річної Світлани Грабко знайшли через рік після зникнення
Тіло вагітної 39-річної Світлани Грабко знайшли через рік після зникнення

Токмацький райсуд на Запоріжжі прийняв рішення про пом'якшення вироку для вбивці 39-річної Світлани Грабко. Таке рішення прийняли після апеляційної скарги засудженого, який так і не визнав свою вину.

Пожиттєве покарання, яке підозрюваному призначили 2014 року, замінили на 15 років за ґратами, повідомляють у Реєстрі судових рішень.

Підприємиця Світлана Грабко зникла дорогою із Запоріжжя до Оріхова 2011-го. Жінка була вагітна. Її тіло знайшли лише через рік на дні затопленого кар'єру біля села Одарівка - після того, як місце вказала екстрасенс, пише oi.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивцю і ґвалтівника розшукали через 25 років після скоєного злочину

Затриманий отримав на зберігання від загиблої $25 тис., які не захотів повертати через плани купити на них квартиру. Коли він підвозив жінку на своєму авто, задушив і, прив'язавши мішок з цементом до тіла, викинув загиблу в воду.

У справі про розстріл у Харкові сім'ї - бізнесмена 40-річного Олега Соловйова і його колишньої дружини - Яни Козак, 39 років, - з'явилися нові подробиці. За тиждень до трагічних подій затриманий за вбивство 42-річний Костянтин Безрук звернувся в поліцію із заявою про те, що йому погрожують.

Зараз ви читаєте новину «Убивця вагітної жінки вийде на свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі