четвер, 04 травня 2017 16:46

У жінки вкрали доньку, підозрює чоловіка-поліцейського

У жінки вкрали доньку, підозрює чоловіка-поліцейського
Жінка підозрює чоловіка-поліцейського у викраденні доньки ФОТО: 061.ua

У Запоріжжі в жінки вкрали 8-річну доньку. У викраденні підозрює колишнього чоловіка-поліцейського. Інцидент стався 3 травня.

Про це повідомляє "061".

"За словами Марії Войтенко, до викрадення доньки причетний екс-чоловік. Володимир - поліцейський. Жінка розповіла, що донька святкувала свій день народження у бабусі. До неї подзвонив Володимир і попередив, що хоче теж привітати доньку. Близько 14:00 до під'їзду будинку, де проживає мати Марії, під'їхало авто. Дівчинку посадили в машину та повезли невідомо куди. Про дитину досі ніяких звісток. Чоловік теж не виходить на зв'язок. Жінка написала заяву в поліцію. Батька з дитиною розшукують", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У політолога хочуть забрати сина

Прес-офіцер ГУНП Катерина Людвік повідомила, що Марія Войтенко також є співробітником поліції. За її словами, чоловіка батьківських прав не позбавляли. Однак матір хвилюється і просить усіх, кому відомо про місцезнаходження дитини, повідомити за телефонами 102 або 063 143 04 60.

Рік умовно отримала жителька Запоріжжя. Два роки тому вона вкрала дитину, оскільки сама народити не могла. Інцидент стався у Дніпровському районі міста. У сестри свого приятеля жінка вкрала новонароджену дитину. Потім передала її своїй матері. Та злякалася і віддала дитину продавцям найближчого магазину, куди викликали швидку.

Зараз ви читаєте новину «У жінки вкрали доньку, підозрює чоловіка-поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі