пʼятниця, 21 квітня 2023 12:47

У Зеленського пояснили, чому росіяни визнали свій удар по Бєлгороду

У Зеленського пояснили, чому росіяни визнали свій удар по Бєлгороду
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував російський удар по Бєлгороду. Фото: gettyimages.com

Керівництво Росії боїться визнавати, що їхня країна може бути незахищеною.

Тому влада визнала, що російські війська самі скинули авіабомбу на Бєлгород 20 квітня. Про це в ефірі національного телемарафону заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк, передає Gazeta.ua.

За його словами, після випадкового удару по Бєлгороду росіяни прорахували всі ризики й саме тому визнали, що самі влучили по своїй території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бавовна" в РФ: Курськ перехопив естафету Бєлгорода (відео 18+)

"Вони порахували ризики. Якщо вони скажуть, що це Україна атакувала, тоді це суттєво деморалізує додатково. Тоді в Росії почнуть говорити, а де ж ППО? Вони тоді будуть розуміти, що Росія не захищена", ‒ сказав Подоляк.

Він наголосив, що після таких випадків залякування Кремля та диктатора Володимира Путіна виглядають кумедно.

"Я зараз анекдотично скажу. Коли Путін виходить і говорить, що ми можемо використати тактичну ядерну зброю, тут питання чи не в Воронежі вона буде? Там же ППО немає. В нас то ППО є, а в них же немає", ‒ наголосив Подоляк.

Росія визнала, що сама завдала удару по Бєлгороду ввечері 20 квітня. Після інформаційної паузи та домислів Міноборони РФ нарешті прокоментувало вибух.

У міноборони РФ заявили, що "при виконанні польоту літака Су-34 ВКС над містом Бєлгород стався нештатний схід авіаційного боєприпаса".

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського пояснили, чому росіяни визнали свій удар по Бєлгороду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі