понеділок, 04 липня 2022 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

У захопленому Херсоні помітили путінського чиновника

Тимчасово захоплений Херсон незаконно відвідав заступник керівника адміністрації президента Російської Федерації Сергій Кирієнко. Він провів нараду з гауляйтером Володимиром Сальдом.

Російський окупант з колаборантом обговорювали українську промисловість і сільське господарство. Про те, що Кирієнко побував на півдні України, розповів заступник Сальда Кирило Стремоусов у Telegram.

За словами зрадника, Кирієнко мав "надважливий" порядок денний: відвідати аптеку, пункт видавання сім-карт і паспортів, банк загарбників, який відкрився під час повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Енергодарі "будує карʼєру" засуджений в РФ за хабар росіянин

Автор: Telegram Кирила Стремоусова
  Тимчасово захоплений Херсон незаконно відвідав заступник керівника Адміністрація президента Російської Федерації Сергій Кирієнко (у чорній футболці й окулярах)
Тимчасово захоплений Херсон незаконно відвідав заступник керівника Адміністрація президента Російської Федерації Сергій Кирієнко (у чорній футболці й окулярах)

Стремоусов заявив, що кількість місць видавання паспортів і сім-карт "багаторазово збільшать". Однак даних про велику кількість охочих стати громадянами країни-агресорки Росії немає.

Також зрадник сказав про те, що в херсонській аптеці путінському чиновнику "похвалилися": нібито отримали ліки, яких уже давно не було або взагалі жодного разу не бачили.

Сергій Кирієнко курирує внутрішню політику в адміністрації російського президента Володимира Путіна.

Перший заступник глави адміністрації президента РФ наприкінці квітня зустрічався в окупованому Росією Донецьку з ватажками так званих ДНР і ЛНР. Метою поїздки було нібито обговорення питання співпраці з "республіками Донбасу".

Зараз ви читаєте новину «У захопленому Херсоні помітили путінського чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі