понеділок, 31 січня 2022 17:38

Усі мають шанс: розповіли останні новини про поранених дніпровським стрільцем

Усі мають шанс: розповіли останні новини про поранених дніпровським стрільцем
Лікарям вдалося врятувати всіх потерпілих на Південмаші у Дніпрі нацгвардійців. Усі поранені мають шанси стати на ноги. Фото: dp.npu.gov.ua

Лікарям вдалося врятувати всіх потерпілих на Південмаші у Дніпрі нацгвардійців, яких розстріляв солдат 20-річний Артем Рябчук.

Вони при тямі та самостійно дихають. Четверо чоловіків та одна жінка мають позитивну динаміку. Втім, стан 25-річного Ігоря Семенченка та 22-річної Жанни Шарової ще залишається важким. Біля них у реанімаціїперебувають їхні рідні, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збирають гроші: у мережі створили групу підтримки дніпровського стрільця

Усі поранені мають шанси не лише вижити, а й стати на ноги. Зокрема, й Жанна, яка дістала три кулі. Вона була у найважчому стані.

"Хірурги зробили все, аби Жанна могла рухати кінцівками. Були сумніви, адже куля повністю розбила хребець. Нині вона добре рухає ногами. Думаю, що в неї все буде добре", - розповів гендиректор обласної лікарні ім. Іллі Мечникова Сергій Риженко.

Трагедія сталася 27 січня, близько 3:40 на території Південного машинобудівного заводу в Дніпрі. Там строковик 20-річний Артем Рябчук розстріляв з автомата дев'ятьох товаришів по службі та цивільну жінку. П'ятеро загинули, інші - у лікарнях. Після скоєного Рябчук утік, прихопивши з собою зброю та набої.

Підозрюваного затримали за кілька годин під Дніпром. Автомат і набої були при ньому. Артему обрали запобіжний захід - 60 діб у СІЗО без права на заставу. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Усі мають шанс: розповіли останні новини про поранених дніпровським стрільцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі