вівторок, 18 серпня 2015 20:16

У вівторок бойовики зменшили кількість обстрілів - прес-центр АТО

У вівторок бойовики зменшили кількість обстрілів - прес-центр АТО
Фото: Прес-центр АТО

У вівторок, 18 серпня, ситуація в зоні АТО залишалася стабільною, бойовики після інтенсивних обстрілів українських позицій, які тривали протягом минулих декількох днів, зменшили активність практично вздовж всієї лінії розмежування, інформує прес-центр штабу АТО.

"В основному, з провокаційною метою, ворог використовував стрілецьке озброєння і гранатомети на Донецькому напрямку. В той же час, по позиціях наших військ в селищі Мар'їнка, бойовики застосовували 120-міліметрові міномети. А близько 14.00 дня, за цим же селищу, найманці вели вогонь протитанковими ракетами", - йдеться у зведенні прес-центру, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Фейсбук у вівторок увечері.

На Луганщині майже в 01.00 ночі, з мінометів, зенітної установки і гранатометів бойовики били по українським підрозділам у Станиці Луганській.

У районі Маріуполя, близько 13.00 бойовики застосували 120-міліметрові міномети і гранатомети по селищу Широкино. Крім того о 15.03 по населеному пункту Богданівка била 122-міліметрова артилерія.

Зараз ви читаєте новину «У вівторок бойовики зменшили кількість обстрілів - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі