четвер, 05 грудня 2013 20:14

У Вінницькій області на голову 2-річній дівчинці впав телевізор і переламав їй хребта

У Вінницькій області на голову 2-річній дівчинці впав телевізор і переламав їй хребта
Фото: ogo.ua

4 грудня у селі Губник Гайсинського району Вінницької області на голову майже 2-річної дівчинки впав телевізор. Руслана, якій зараз 1 рік 10 місяців, прокинулась зранку, злізла зі свого ліжечка та потягнула за кабель живлення. Від сильного удару отримала перелом основи черепа.

За словами сімейного лікаря села Губник Олександра Сампана, травма дуже серйозна.

"Дитину спочатку привезли до нас в амбулаторію. Вона була без свідомості. Головка наче на волосині висіла. Ми надали всю необхідну першу допомогу. Щоб не було набряку головного мозку та інші заходи, які в таких випадках робляться. Не чекаючи швидкої, повезли її у Гайсин на своєму медичному автомобілі. По дорозі зустріли швидку. Аж у Гайсині дівчинка прийшла до тями, заплакала", - сказав він.

Місцеві мешканці розповіли, що телевізор стояв на спеціальній підставці. Можливо, вона була не дуже стійка, тому й упав телевізор.

"Такий ужас, дуже жалко дівчинку. Ми зараз всім селом гроші збираємо. Дитині на лікування. Бо там, казали, і хребет постраждав, і травма легенів. Їй же тільки 24 січня буде 2 роки. Сім'я у них гарна. Ще є старша на рік дівчинка. Живуть біля станції Губник. Ми всі молимось, щоб дитина вижила. Кажуть, лікуватися буде довго", - зауважила Наталія Леонтюк.

Зараз ви читаєте новину «У Вінницькій області на голову 2-річній дівчинці впав телевізор і переламав їй хребта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі