четвер, 07 жовтня 2010 11:25

У військовому ліцеї крали наркотики

У військовому ліцеї крали наркотики

4 жовтня Військова прокуратура Київського гарнізону виявила факт несанкціонованого обігу наркотичної речовини. Була планова перевірка військових об'єктів, підняли облікові документи. Наркотичний препарат промедол просто списували.

- Ми перевірили документи медсанчастини і виявили несанкціоноване зникання наркотиків. Списували промедол. Підробка документів йшла повним ходом. Промедол медики використовували за власним розсудом. Скільки наркотиків зникло і як довго тривала ця афера, з'ясовує слідство, - говорить прес-секретар військової прокуратури України Олена Мельник.

Як стало відомо з джерела, наближеного до військового ліцею імені Івана Богуна, на допиті працівниця медсанчастини заявила, що наркотичні засоби були просрочені і вона їх просто зливала в унітаз.

За порушення правил обігу наркотичних речовин і фальсифікацію документів порушено кримінальну справу.

Перевірка військових частин і навчальних закладів Центрального округа наразі триває.

Промедол - наркотичний анальгетик, який застосовують як болезаспокійливий засіб при травмах і різних захворюваннях, що супроводжуються больовими відчуттями, а також при підготовці до операцій та в післяопераційний період.

Gazeta.ua 

Зараз ви читаєте новину «У військовому ліцеї крали наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі