вівторок, 21 вересня 2010 20:38

СБУ зловила жінку, яка постачала наркотики офіцерам міліції

СБУ зловила жінку, яка постачала наркотики офіцерам міліції
Співробітники СБУ затримали в Харкові жінку, яка постачала наркотики для міжрегіональної злочинної групи у сфері наркобізнесу, яку очолювали офіцери міліції.

Як повідомило Управління СБУ в Харківській області, 50-річну мешканку Сумської області затримали під час спроби збуту близько 15 кілограмів макової соломки. За попередніми оцінками правоохоронців, її вартість на чорному ринку сягає 7 тисяч доларів. СБУ встановила, що жінка займалася оптовою закупівлею наркотиків у Чернігівській і Сумській областях. Співробітники СБУ викрили її протиправну діяльність в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної на початку вересня 2010.

Організаторами групи були два співробітники МВС, один з яких на момент затримання очолював підрозділ боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС в Сумській області, а другий — підрозділ лінійного відділу на станції Полтава—Київська УМВС на Південній залізниці.

У ході слідства встановлено, що затримана жінка постачала наркотики цим співробітникам МВС. За матеріалами СБУ прокуратурою Харкова стосовно затриманої порушено кримінальну справу, матеріали якої залучені до раніше порушеної кримінальної справи відносно співробітників міліції, повідомили в прес-центрі.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «СБУ зловила жінку, яка постачала наркотики офіцерам міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі