вівторок, 24 січня 2023 12:20

У відставку подав ще один заступник міністра

У відставку подав ще один заступник міністра
Заступник міністра розвитку громад та територій В'ячеслав Негода подав у відставку. Фото: facebook.com/vanegoda

Заступник міністра розвитку громад та територій В'ячеслав Негода також 24 січня повідомив, що подав у відставку.

Причин такого рішення він не назвав. Про це посадовець написав у Facebook.

Він також подякував усім, з ким впродовж багатьох років працював у міністерстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадрові зміни в українському уряді ‒ яких міністрів звільнять найближчим часом

"У кожної важливої справи - свій марафон і команда, свій старт і фініш. Сьогодні я хочу подякувати всім, з ким ми долали перепони, щоб змінити та покращити життя в громадах і зміцнити країну. Було важко, але ми ламали шаблони, переконували, бо вірили в успіх. Не час і не місце робити якісь звіти. Але хочу згадати і подякувати тим, з ким працював, хто довіряв і допомагав, хто приймав важливі політичні рішення з питань комплексу реформ, які ми коротко називаємо - децентралізація і яка отримала високі оцінки на міжнародному рівні", – наголосив Негода.

Нардеп Олексій Гончаренко не виключає, що кадрові рішення у цьому міністерстві викликані корупційним скандалом із заступником міністра Василем Лозинським.

"Вочевидь, після скандалу навколо Лозинського Олександр Кубраков (міністр розвитку громад і територій – Gazeta.ua) вирішив позбутися усіх заступників. В'ячеслав Негода, який багато років відповідає за децентралізацію, теж подав у відставку. Негода дуже довго пропрацював у мінрегіоні. Ще до приходу Чернишова. Не відповідав ні за Велике будівництво, ні за генератори", – наголосив Гончаренко.

Кабінет міністрів 22 січня звільнив Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського спіймали на хабарі. "Заробив" незаконні $400 тис.

У відставку подав також заступник міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря. Відомо, що саме він у міністерстві відповідав за програму "Велике будівництво". Про своє рішення чиновник написав у Facebook і опублікував фото заяви на звільнення.

Зараз ви читаєте новину «У відставку подав ще один заступник міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі