понеділок, 25 лютого 2013 22:50

У вбивстві депутата Херсонської облради від ПР підозрюють її чоловіка

У вбивстві депутата Херсонської облради від ПР підозрюють її чоловіка
Фото: volynnews.com

У справі щодо вбивства депутата Херсонської облради від Партії регіонів Олени Машинської затримано підозрюваного - її чоловіка. Про це повідомив прес-секретар прокурора області Федір Самойленко, повідомляє державне інформаційне агентство "Укрінформ".

"У справі щодо загибелі депутата Херсонської облради Машинської вже є підозрюваний - її чоловік. Його затримано, згідно зі ст. 208 КК, як підозрюваного у скоєнні злочину. Але звинувачення чоловікові ще не пред'являли. На момент затримання він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - заявив він.

За словами речника прокурора, докази, які зібрали експерти на місці загибелі Машинської, свідчать, що вона померла насильницькою смертю.

"Труп жінки вбивця кинув у вигрібну яму. У будинку, де мешкала з чоловіком Машинська, а також на її чоловікові знайдено сліди бурої речовини, яку направлено на експертизу для з'ясування, чи не є вони слідами крові вбитої", - розповів Самойленко.

За його словами, на місці злочину продовжують працювати експерти.

Як відомо, на Херсонщині в смт. Каланчак на подвір'ї власного будинку знайдена мертвою 45-річна жінка, депутат облради від Партії регіонів Машинська, яка працювала начальником відділу освіти Каланчацької райдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «У вбивстві депутата Херсонської облради від ПР підозрюють її чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі