вівторок, 20 вересня 2011 14:40

У Туреччині перекинувся автобус з українцями

У Туреччині перекинувся автобус з українцями

За попередніми даними, в результаті ДТП в Анталії (Туреччина) 1 українець загинув, 21 постраждав, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.

"За інформацією почесного консульства України в Анталії 20 вересня в Анталії сталася ДТП, в результаті якої перекинувся туристичний автобус компанії "ТезТур", який перевозив українських туристів. В результаті інциденту 21 громадянин України постраждав. За даними, які ще перевіряються, один постраждалий помер", - сказав Дікусар на брифінгу 20 вересня в Києві.

Посольство України в Туреччині при взаємодії з Почесним консульством України в Анталії і компанією-оператором вживають заходи щодо забезпечення постраждалих необхідним лікуванням і допомогою.

Нагадаємо, двоє українців потрапили до лікарні після автобусної аварії в Болгарії. Аварія сталась на трасі Бургас-Варна, поблизу містечка Б'яла. В автобусі було 18 пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині перекинувся автобус з українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі