четвер, 01 жовтня 2015 20:41

У столиці арештували підозрюваного у вбивстві бійця АТО - прокуратура

У столиці арештували підозрюваного у вбивстві бійця АТО - прокуратура

У Києві арештували одного з підозрюваних у вбивстві демобілізованого бійця 12-ого окремого мотопіхотного батальйону Артема Приходька.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"У рамках розслідування кримінального провадження за фактом загибелі демобілізованого бійця АТО в ніч на 26 вересня в Києві, встановлено особи всіх, хто причетний до скоєння цього злочину. В даний час один з підозрюваних затриманий. Постановою Святошинського районного суду міста Києва за клопотанням, погодженим з прокуратурою Святошинського району, йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою ", - йдеться в повідомленні.

"Двом іншим фігурантам кримінального провадження заочно повідомлено про підозру, оголошено у розшук та отримано ухвалу суду про дозвіл на їх затримання", - зазначає прокуратура.

Нагадаємо, у ніч з 26 на 27 вересня в Києві під час святкування демобілізації вбили бійця АТО.

Вадим Козаченко, який брав участь у конфлікті з демобілізованими військовослужбовцями у Святошинському районі Києва, сам прийшов до міліції. У розшуку Бірюк Артур та Корнейко Євген. Бірюк стріляв по хлопцях. Корнейко вбив Артема Приходька. Навмисно задавив його автомашиною, коли тікав від обурених хлопців та поліції.

Зараз ви читаєте новину «У столиці арештували підозрюваного у вбивстві бійця АТО - прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі