неділя, 06 січня 2013 00:40

У США злочинець взяв у заручники трьох людей і застрелив

У США злочинець взяв у заручники трьох людей і застрелив
Фото: itar-tass.com

Вчора, 5 січня, у передмісті американського Денвера, штат Колорадо, - Аврорі, злочинець захопив і утримував трьох чоловік в одному з приватних будинків, а потім убив всіх заручників. Як повідомляють сьогодні місцеві ЗМІ, після того, як в будівлі пролунали постріли, поліція наважилася на штурм. В результаті злочинець був застрелений.

На місці події працювали наряди поліцейського спецназу, правоохоронні органи перекрили прилеглі до будівлі вулиці і евакуювали мешканців будинків.

Протягом майже шести годин влада намагалася вести переговори зі злочинцем, проте він забарикадувався в будинку і відмовлявся здатися. Про мотиви його дій не повідомляється, ніяких вимог він не висував.

За даними ЗМІ, ще до приїзду поліції одній людині вдалося вибігти з будинку.

Не так давно в Аврорі сталася ще одна трагедія.

У липні минулого року озброєний гвинтівкою, дробовиком і двома пістолетами 24-річний Джеймс Холмс проник в один з місцевих кінотеатрів, де йшла прем'єра фільму про Бетмена "Темний лицар: Відродження легенди".

Холмс розпилив сльозогінний газ, а потім відкрив вогонь по глядачах. В результаті загинули 12 людей, ще 58 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «У США злочинець взяв у заручники трьох людей і застрелив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі