четвер, 01 вересня 2011 12:14

У США шукають крокодила, який відкусив пенсіонерці ногу

У США шукають крокодила, який відкусив пенсіонерці ногу

Старенька мешканка американського штату Флорида дивом вижила в результаті нападу алігатора. Триметровий хижак накинувся на 90-річну Маргарет Уебб, коли вона прямувала до свого дому в районі Коупленд, повідомляє Комісія з охорони дикої природи Флориди.

Тварина схопило жінку за ногу і намагалося затягнути в розташований поблизу канал, але вона відбивалася щосили. Вже майже зневірену Маргарет помітив водій, що проїжджав недалеко. Він допоміг їй звільнитися з пащі алігатора і надав першу допомогу.

Після цього чоловік викликав службу порятунку, яка доставила жінку в найближчий травмпункт на вертольоті. За словами медиків, життя Уебб, яка втратила в результаті нападу хижака частину ноги, поза небезпекою.

Представники Комісії з охорони дикої природи прислали на місце інциденту свого експерта.

"Він спробує відшукати алігатора. Якщо це йому вдасться, тварину буде надіслано прямо на розтин, щоб спробувати врятувати ногу жінки", - зазначили вони.

Зараз ви читаєте новину «У США шукають крокодила, який відкусив пенсіонерці ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі